zaterdag 03 december 2022
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Duits
Chatten im tutorierten jetzt-Chat!
Heb je zin om je Duitse taalkennis in chats te gebruiken en met duitstalige gesprekspartners te kletsen? Wil je andere Duits lerende leren kennen en op een interessante en leuke manier informatie uitwisselen?
Neem dan eens een kijkje bij jetzt-Chat, de chat van JETZT Deutsch lernen waar je Duits leert. Op vastgestelde tijden wachten er in de Chat-Ruimte duitstalige gesprekspartners en studenten van de universiteit Gießen., waar je je met hun kunt onderhouden. Een unieke moderne en gratis manier om Duits in de praktijk spelenderwijs te leren.
 

Deutsch als Fremdsprache - Deutsch lernen online mit interaktiven Übungen

Op deutschlern.net vind je actuele opgave waarmee je je kosteloos de Duitse taal eigen kunt maken. Alle teksten zijn voorbereid om vanuit een vreemde taal Duits te leren. Vergroot je kennis van de Duitse taal aan de hand van actuele onderwerpen. De lees en grammatica oefeningen worden onmiddelijk door de computer gecontroleerd zodat je direct weet wat je ervan begrepen hebt. Toegang verkrijg je na het aanmaken van een gratis account.

 
Duits voor Oranjesupporters
Een opfris cursus Duits speciaal voor de oranje supporters. Je kunt de cursus online volgen maar ook downloaden voor onderweg.
 
< Vorige   Volgende >

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2022 terkeurs.it