Begin arrow Overige arrow Overige arrow Natuur & milieu
maandag 04 december 2023
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Natuur & milieu
Biodiversiteit: de menselijke voetafdruk
Een lezing
In deze lezing van 40 minuten in de vorm van een podcast gecombineerd met een power point presentatie wordt ingegaan op de menselijke invloed op ecosystemen. De aarde biedt geen duurzame mogelijkheden voor de omvang en behoefte van de huidige menselijke populatie.
 
Duurzame ontwikkeling
ver weg of dichtbij?
Is duurzame ontwikkeling iets voor de volgende generatie of kan het ook dichtbij, hier en nu? En waat gaat het dan om? Mondiale duurzaamheidsproblemen of leefbaarheid op lokaal niveau? Over het spanningsveld tussen zélf in actie komen of verantwoordelijkheid op een hoger niveau gaat deze gratis cursus van 25 studie uren.
 
Focus op Natuurwetenschappen
Een leeswijzer
In deze cursus worden enkele onderwerpen uit het boek over natuurwetenschappen van Bill Bryson uitgelicht. Het boek wat toegankelijk is voor een breed publiek accentueert vooral de geschiedenis van de natuurwetenschappen; deugd, ondeugd en rivaliteit alsmede (oppervlakkig) de gevonden oplossingen van de onderzoekers.
 
< Vorige   Volgende >

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2023 terkeurs.it