Begin arrow Hobby arrow Spelregels
woensdag 22 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Backgammon
Backgammoned
Backgammon bestaat al duizenden jaren en heeft vooral door de opkomst van de nieuwe generatie backgammon servers begin 2005 weer vernieuwde interesse. Wanneer je een site zoekt om backgammon online te spelen, of artikelen die je helpen je spel te ontwikkelen dan ben je hier aan het goede adres.
 
Brainking backgammon
Hier vind je de spelregels van backgammon, maar ook van Nackgammon, Antigammon, Racegammon, Meutegammon, Hypergammon, Kloongammon en Sprinkhaan op een website in maar liefst 20 talen waar je ook je tegenstander voor verschillende spellen vinden kan.
 
Leer backgammon in 15 stappen
Backgammon is in Nederland vooral in de variant TricTrac erg bekend en wordt veel in coffeeshops gespeeld. Je leert het het gemakkelijkst spelende wijs en het wordt beschouwd als het oudste bordspel ter wereld.
 
Blackjack
Cursus blackjack
In het (online) casino kun je voor het kaartspel blackjack terecht. Speel je het thuis dan heet het gewoon eenentwintigen. Een gratis cursus blackjack?
 
Speltips blackjack
Het spel, het verloop en de strategie bij blackjack in een notendop.
 
Bridge
Inleiding tot het bridge spel!
Op deze website worden in een kleine 30 stappen de meest elementaire etiquette- & spelregels van bridge uitgelegd waardoor je in ieder geval thuis een spelletje kan gaan spelen.
 
NRC Bridge regels
Op deze website vind je de belangrijkste spelregels van bridge, een denksport van bieden en spelen. Niet alleen het maken van slagen is bij dit kaartspel van belang, maar ook het voorspellen van het juiste resultaat.
 
Speltips bridge
Regels, bieden, conventies, telling? Vind alles wat je moet weten over bridge op deze gratis website.
 
Variatie: Boerenbridge
Een variatie op bridge is het kaartspel boerenbridge, ontstaan uit de kaartspellen bridge en klaverjassen. Het spel wordt individueel met 4 spelers gespeeld.

 
Dammen
De regels van het damspel
Een korte maar krachtige interactieve damcursus in 8 delen voor beginners en gevorderden.
 
Spelregels dammen
Ook op deze internationale website vind je naast de spelregels van het normale damspel ook de regels van een aantal varianten en mogelijk een tegenstander.
 
Fruitmachines
Fruitmachines voor beginners
Een fruitmachine uitleg voor beginners en tips om je fruitmachines spel te verbeteren vind je op deze website.
 
Klaverjassen
Cursus Klaverjassen
In deze cursus leer je in 5 lessen alles over klaverjassen. Je maat, troeven, verzaken en verschillende variaties van het spel, alles komt aan bod.
 
Klaverjassen spelregels
Alles op een rijtje van roem tot seinen. Klaverjassen inclusief speltermen.
Kaart
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 11

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2024 terkeurs.it