Begin arrow Computer
dinsdag 24 mei 2022
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Hardware
Cursus Hardware
Hoe bouw ik een pc?   Je bent een paar honderd euro goedkoper uit als je zelf een pc in elkaar sleutelt. In deze gratis cursus wordt uitgelegd hoe je zelf een pc kunt bouwen.
 
HTML
Designserver HTML Cursus
Een gratis cursus HTML, Hypertext Markup Language, de opmaaktaal van het www. Kennis van HTML is onmisbaar voor een sitebouwer. De HTML in deze cursus behoort tot de basisuitrusting van elke Internet specialist.
 
HTML-cursusje
Gratis basis-, gevorderd- en nerd- niveau cursus HTML, de basis van het wereld wijd web.
 
MijnHomepage.nl HTML cursus
Een cursus HTML waarin je in 8 lessen de basis van HTML meester kunt maken. Voorzien van een aantal handige bijlagen.
 
MijnHomepage.nl XHTML cursus

Met de cursus XHTML leer je in vier lessen welke regels er gelden voor het schrijven van correcte XHTML. Ook leer je er hoe je eenvoudig HTML kunt overzetten naar XHTML.-code en je ziet hoe je bestaande HTML bestanden eenvoudig kunt (laten) omzetten naar XHTML.

 
Illustrator
Cursus Illustrator
Adobe llustrator is bedoeld voor het maken van o.a. illustraties, logo's, kleine brochures, huisstijlen en grafieken. Deze gratis cursus leert de basis.
 
Internet
Multimedia
Deze cursus behandelt belangrijke bestandsformaten op het gebied van audio, video, animatie en Internet.
 
Playgarden Cursus Internet
Antwoorden op vragen zoals 'Wat is internet?', 'Wat is er allemaal voor nodig?' en de geschiedenis en de mogelijkheden van het internet vind je in deze gratis cursus die je na registratie kunt downloaden.
 
Theorie en geschiedenis van het Internet
De geschiedenis en de mogelijke toekomst van het internet.
 
iTunes
iTunes voor beginners
iTunes is een programma voor Windows en Mac waarmee je je muziekcollectie kunt beheren en afspelen. Eenvoudig te bedienen maakt het van je computer een multimediamachine voor muziek, video, radio en / of cursussen, In deze cursus leer je basishandelingen.
 
Java
Starten met programmeren
Een introductie in Java
In deze gratis cursus Starten met programmeren kun je in korte tijd (ongeveer vijf avonden) de basisvaardigheden leren in programmeren met Java. De omvang van de cursus is 25 studie uren.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 7 - 12 van 32

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2022 terkeurs.it