Begin arrow Computer arrow Programmeren
donderdag 23 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Programmeren
HTML
Designserver HTML Cursus
Een gratis cursus HTML, Hypertext Markup Language, de opmaaktaal van het www. Kennis van HTML is onmisbaar voor een sitebouwer. De HTML in deze cursus behoort tot de basisuitrusting van elke Internet specialist.
 
HTML-cursusje
Gratis basis-, gevorderd- en nerd- niveau cursus HTML, de basis van het wereld wijd web.
 
MijnHomepage.nl HTML cursus
Een cursus HTML waarin je in 8 lessen de basis van HTML meester kunt maken. Voorzien van een aantal handige bijlagen.
 
MijnHomepage.nl XHTML cursus

Met de cursus XHTML leer je in vier lessen welke regels er gelden voor het schrijven van correcte XHTML. Ook leer je er hoe je eenvoudig HTML kunt overzetten naar XHTML.-code en je ziet hoe je bestaande HTML bestanden eenvoudig kunt (laten) omzetten naar XHTML.

 
Java
Starten met programmeren
Een introductie in Java
In deze gratis cursus Starten met programmeren kun je in korte tijd (ongeveer vijf avonden) de basisvaardigheden leren in programmeren met Java. De omvang van de cursus is 25 studie uren.
 
Tutorial Flash
Tutorial Flash
In deze gratis cursus Flash, een populair authorprogramma waarmee interactieve animaties voor het Internet gemaakt kunnen worden door een combinatie van vectoranimaties, geluid, interactiviteit en de scripttaal ActionScript, leer je in 10 pittige lessen er mee te werken.
 

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2024 terkeurs.it