Begin arrow Management arrow Management
donderdag 23 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Management
Cursus Resultaatgericht managen
Resultaatgericht management is een goed middel tegen nodeloze stress. Typische bronnen zoals tegenstrijdige opdrachten en onduidelijke rolverwachtingen worden in RGM met wortel en tak uitgeroeid. Een gratis cursus voor zowel startende als gevorderde managers en leidinggevenden.
 
Projectmanagement
Cursus projectmanagement
Voor organisaties die zoveel mogelijk autonomie en verantwoordelijkheid in hun werk willen. Een andere werkverhouding waarin er minder sprake is van hiërarchie en meer gelijkwaardig samenwerken. Op deze ontwikkeling sluit de gratis cursus projectmatig werken aan.
 
Projectmanagement
In deze cursus worden enkele technieken behandelt voor het plannen van projectactiviteiten. Daarnaast geeft het een overzicht van andere aspecten die bij projectmanagement van belang zijn. De omvang van deze studie is circa 25 studieuren.
 
Tijdmanagement
Cursus time- en zelfmanagement
Zoveel te kiezen, zoveel te doen. Voor de mensen onder ons voorbij het punt een beetje druk, druk, druk, druk of knetterdruk een gratis online cursus time management.
 

Time-management is zelf-management

Een gratis cursus tijd management in 5 hoofdstukken. Hoe en waarom tijdmanagement, analyse, plannen, doelen formuleren en een logboek bijhouden je kunnen helpen je tijd efficienter te besteden.
 
Wetenschapsleer
Wetenschapsleer
voor Managementwetenschappen
In de wetenschapsleer worden de fundamentele vragen over wetenschap gesteld zoals hoe zeker is wetenschappelijke kennis, waar liggen de grenzen aan die zekerheid en wat betekent dit voor de onderzoekspraktijk en de wetenschappelijke discussies? In deze gratis cursus maak je kennis met de grondslagen van de wetenschap aan de hand van anekdotes over beroemde onderzoekers en hun zoektocht.
 

Laatst toegevoegd
Acumulus on-line boekhouden

Eenvoudig zelf boekhouden voor kleine (startende) ondernemers  voor €9,95 per maand!
Eerst proberen? Vraag een gratis proefaccount aan.

 Copyright © 2007-2024 terkeurs.it