Begin arrow Computer arrow Software arrow Besturings systemen
donderdag 23 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

DOS
Cursus DOS
Gratis cursus DOS, Disk Operating System, de voorloper van het besturings systeem Windows. Het werkt met de commandline en heeft nog lange tijd het fundament van Windows gevormd.
 
Van DOS naar Windows
Gratis cursus 'Van DOS naar Windows' speciaal voor mensen met een visuele handicap.
 
Linux
Linux Gebruikers Handleiding
De Linux Gebruikers Handleiding behandelt alle aspecten en onderdelen van een gemiddeld Linux distributie. Deze handleiding is niet distributiespecifiek, de basiskennis is van toepassing op alle distributies. De nadruk ligt op begrip.
 
Windows 95/98/NT/ME/XP
Cursus Windows
Wat is een bestand, de verkenner en basiskennis die betrekking heeft op mappen en de organisatie van bestanden en mappen op de computer. Deze gratis cursus is bedoeld voor Windows 98/Me/2000 en XP.
  
Cursus Windows NT versie 4.0
In ruim 30 stappen wordt in deze gratis cursus Windows NT belicht, gewogen en vergeleken.
  
Windows 98
Op de helpkaart Windows 98 vind je de meest gangbare handelingen terug.start
 
Windows Vista
Gratis cursussen voor de beginners
Leer in 6 gratis cursussen (Algemeen, Installeren, Configureren, Internetten, Onderhoud, Netwerk en Media Center) omgaan met de nieuwe telg uit de Microsoft familie.
 
Vistainfo
Op deze website vind je tools om te kijken of je systeem Vista aan kan (of andersom) en allerlei handige tips met betrekking tot Vista.
 

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2024 terkeurs.it