Begin arrow Hobby arrow Overige
woensdag 22 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Goochelen
Leren goochelenkonijn in de hoed
Zeven goochel lessen van Bertrudo's magische circus.
 
Tovertrucs
Op deze website vind je gratis goochel tips en trucs.
  
Voor den niet zo handigen goochelaar
Aan een sprekende titel hoef je niet zoveel toe te voegen.
  
Wil jij ook leren goochelen?
Gratis cursus onthult de geheimen van een succesvol goochelaar...

Je word uitgenodigd om deze gratis cursus goochelen te volgen. In deze e-cursus leer je onder andere hoe je het best kunt beginnen, manieren hoe je geld kunt verdienen, krijg je handige tips en leuke weetjes van het goochelen. Kortom een cursus hoe word jezelf een succesvol goochelaar.

 
Jongleren
Balletjes gooien
Als je al kunt jongleren dan kun je op deze website nieuwe jongleertrucs leren en voor de mensen die nog niet met 3 balletjes kunnen gooien is er ook een beginnerscursus jongleren te vinden.
 
Paleografie
Handschriftkunde
Deze gratis cursus in 15 lessen leert je het lezen en begrijpen van handschriften uit de 16e tot en met de 19e eeuw, een vaardigheid die goed van pas komt als je stamboomonderzoek doet. De cursus richt zich op beginners en je leert aan de hand van handschriften o.a. variaties in letters. Je kunt de cursus na registratie downloaden.
 

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2024 terkeurs.it