Begin arrow Management arrow Ondernemen
donderdag 23 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Beleggen
Basis Cursus beleggen TA online
Een gratis basiscursus beleggen 'TA', technische analyse. Hoe komt het dat er zoveel missers zijn en hoe verdien je dan wel geld? Wie geld wil verdienen doet er goed aan de beschikbare informatie eerst goed te bestuderen.
 
Beleggen - Een kwestie van economie en psychologie
Een gratis cursus beleggen van de Open Universiteit met een studie omvang van maar liefst 25 uur. Klik hier om deze cursus te starten.
 
Gratis Online Turbo/Speeders-Beleggen Cursus
Je bent redelijk actief met beleggen en wilt meer over Turbo's/Speeders weten? Na het volgen van deze gratis online cursus Turbo's en Speeders is dit geen geheim meer. In enkele lessen die je worden toegestuurt wordt het haarfijn uitgelegd.
 
Sp!tscursus beleggen
In 5 delen wordt je op een luchtige manier wegwijs gemaakt in beleggingsland. Beursprofeet of chimpansee? Breezers of beleggen? Volg de gratis Sp!tscursus beleggen en je weet het.
 
Marketing
Dienstenmarketing
De belangrijkste sector van de Nederlandse economie is tegenwoordig de dienstensector. In deze gratis cursus wordt een overzicht gegeven van de dienstenmarketing en ingegaan op onderwerpen zoals afnemersgedrag en interne marketing. De omvang van de cursus is 25 studie uren.
 
Spoedcursus E-marketing
Als ondernemer wil je je relaties zo efficiënt mogelijk benaderen voor optimaal resultaat. In deze spoedcursus E-marketing leer je hoe je via internet je doelgroep kunt bereiken door email, zoekmachines en online adverteren.
 
Ondernemingsplan
Je ondernemingsplan
In deze cursus leer je in 5 hoofdstukken wat een ondernemingsplan is en hoe je die moet maken. Het wie, wat, hoe en waarom van de startende ondernemer.
 
Vergaderen
Leren vergaderen
Wanneer je aan een vergadering deelneemt zijn vaardigheden nodig wanneer je er een bijdrage aan wilt leveren. In deze gratis cursus wordt ingegaan op de verschillende zaken die bij vergaderen komen kijken.
 

Laatst toegevoegd
Acumulus on-line boekhouden

Eenvoudig zelf boekhouden voor kleine (startende) ondernemers  voor €9,95 per maand!
Eerst proberen? Vraag een gratis proefaccount aan.

 Copyright © 2007-2024 terkeurs.it