Begin arrow Management arrow Loopbaan
woensdag 22 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Assertiviteit
Online cursus Assertiviteit
Op een goede manier voor jezelf opkomen zonder de ander onnodig te kwetsen is de kern van de gratis cursus assertiviteit en assertief gedrag. In staat zijn je wensen en meningen te uiten en rustig zijn in het contact met je medemensen en vooral weten in welke situaties het voor jou belangrijk is om assertief op te treden.
 
Loopbaan
Cursus Boost je eigen loopbaan!
De algemene leerdoelen van deze gratis cursus zijn het in kaart brengen van wat je kan en wil en weet hoe je je loopbaan kunt sturen en een extra boost geven.
 
Hoe vind je een baan?
Je weet wat je kan en wilt, maar hoe en waar vind je die droombaan? Deze gratis cursus voor starters op de arbeidsmarkt geeft je zicht op instanties en kanalen die je kunt gebruiken. Wat is oke en wat kun je beter laten.
 
Loopbaankeuzes
Ontdek wat voor werk je echt wilt doen
Het kan knap vervelend zijn als je twijfelt over je baan en geen idee hebt wat voor werk je wel zou willen doen. Een Beroepentest, een persoonlijkheidstest of zelfhulpboeken kunnen je dan op weg helpen.
 
Solliciteren
Solliciteren als de beste
CV maken, door de ogen van de recruiter, salarisonderhandeling met goed resultaat, sollicitatiebrief schrijven, sollicitatiegesprek sturen in jóuw richting, sollicitatievragen moeiteloos beantwoorden. Een groot aantal verschillende aspecten van het solliciteren wordt uigebreid belicht in verschillende gratis cursussen op leren.nl
 
Carrieretijger
 

Laatst toegevoegd
Acumulus on-line boekhouden

Eenvoudig zelf boekhouden voor kleine (startende) ondernemers  voor €9,95 per maand!
Eerst proberen? Vraag een gratis proefaccount aan.

 Copyright © 2007-2024 terkeurs.it