Begin arrow Talen arrow Overige
vrijdag 01 maart 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Arabisch
Arabisch.nu
Achtergrond informatie Arabische taal en cultuur. De lesstof is in de vorm van word documenten gratis te downloaden. arabisch.nu
مـركـز الـعـربـيـة الآن

 
Snelcursus Arabische taal 
Gratis mini cursus Arabisch. Begroeten, vragen, antwoorden, bedanken en excuseren.
  
Vaklokaal Arabisch
Ben je nieuwsgierig naar of wil je gewoon weten hoe je naam in het Arabisch schrijft? Wil je iets te weten komen over de Arabische cultuur? Op deze website kun je lessen Arabische volgen voor zowel beginners als gevorderden.
 
Esperanto
Cursus Esperanto, de internationale taal
Gratis basiscursus Esperanto in 21 lessen waarin je eenvoudige Esperantoteksten leert lezen en brieven schrijven. Iedere les bevat een opgave die via e-mail ingestuurd kan worden voor gratis correctie.
 
Esperantocursus
Deze gratis cursus is bedoeld om je de basis Esperanto vaardigheden aan te leren zodat je Esperanto kunt lezen en praten.
 
Kurso de Esperanto
Een gratis cursus Esperanto in de vorm van een programma wat voor zowel Windows als Linux beschikbaar is en inmiddels in >20 talen is vertaald.
 
Wil's Esperanto cursus
Gratis basiscursus Esperanto van 21 lessen. Iedere les bevat een opgave die je via email kan insturen voor gratis correctie.
 
Fries
Cursus Fries
Een gratis online cursus Fries in 15 delen voorzien van geluid. Nooit een woord Fries verstaan?
Friesland
Digitaal Faklokaal Frysk
Welkom yn it digitale faklokaal foar Frysk, de twadde taal fan Nederlân.
 
Latijn
Kox' cursus Latijn
Voor wie Latijn wil leren is er een uitgebreide gratis cursus Latijn online. Volgens de maker van de cursus is het niet moeilijk, alles wat je nodig hebt belangstelling, inzet en doorzettingsvermogen, want "Ook bij de Romeinen liepen een hoop sukkels rond, die toch allemaal Latijn kenden."
Bij Kox' cursus Latijn staat het aanleren van de grammatica centraal wat volgens de maker het snelst werkt als je écht iets wilt leren. De gratis cursus bestaat uit meer dan 100 lessen en wordt gesponsort door de Theologische Universiteit Kampen .
 
Cursus middeleeuws Latijn

Een gratis cursus die bestaat uit 22 lessen wordt aangeboden in 2 zipfiles die u na registratie mag downloaden van de website geneaknowhow.net , een website waar je terecht kunt voor stamboomonderzoek.

 
Turks
Les Express
Hier vind je een gratis interactieve cursus Turks in 15 delen.
 
Turks leren
Turks leer je in deze uitgebreide cursus van maar liefst 56 lessen. Van standaardzinnen naar basisstructuur tot zelf zinnen vormen.  De lessen worden steeds moeilijker en er bestaat het plan om alle suffixcombinaties en hun Nederlandstalige vorm in deze gratis cursus op te nemen.
 
Vaklokaal Turks
Merhaba!
Hier kun je allerlei dingen vinden die je kunnen helpen de Turkse taal te leren, voor zowel beginners als gevorderden. Kranten, spelletjes, woordenboeken, links, enz.
 
Zakelijke telefoon-termen
Hier vind je een overzicht van belangrijke zakelijke telefoon-termen en -zinnen, vertaald uit het Nederlands naar het Engels, Duits en Frans.
Telefoonzinnen:
Engels / Duits / Frans
Telefoonalfabet in vier talen:
Nederlands / Engels / Frans / Duits
Gratis bewaarversie:
download het telefoonalfabet in vier talen (pdf, 260 kB)
 

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2024 terkeurs.it