Begin arrow Talen arrow Europa
woensdag 22 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Deens
Cursus Deens
De eerste 10 lessen zijn gratis, daarna moet je betalen. De cursus is eveneens vanuit het Duits, Italiaans of Spaans te volgen.
Deense vlag
 
Duits
Chatten im tutorierten jetzt-Chat!
Heb je zin om je Duitse taalkennis in chats te gebruiken en met duitstalige gesprekspartners te kletsen? Wil je andere Duits lerende leren kennen en op een interessante en leuke manier informatie uitwisselen?
Neem dan eens een kijkje bij jetzt-Chat, de chat van JETZT Deutsch lernen waar je Duits leert. Op vastgestelde tijden wachten er in de Chat-Ruimte duitstalige gesprekspartners en studenten van de universiteit Gießen., waar je je met hun kunt onderhouden. Een unieke moderne en gratis manier om Duits in de praktijk spelenderwijs te leren.
 

Deutsch als Fremdsprache - Deutsch lernen online mit interaktiven Übungen

Op deutschlern.net vind je actuele opgave waarmee je je kosteloos de Duitse taal eigen kunt maken. Alle teksten zijn voorbereid om vanuit een vreemde taal Duits te leren. Vergroot je kennis van de Duitse taal aan de hand van actuele onderwerpen. De lees en grammatica oefeningen worden onmiddelijk door de computer gecontroleerd zodat je direct weet wat je ervan begrepen hebt. Toegang verkrijg je na het aanmaken van een gratis account.

 
Duits voor Oranjesupporters
Een opfris cursus Duits speciaal voor de oranje supporters. Je kunt de cursus online volgen maar ook downloaden voor onderweg.
 
Frans
cps.nl
Op deze website vind je gratis lesmateriaal, begeleidingsaanbod en literatuuronderwijs Frans.
 
davindi.kennisnet.nl
Hier vind je een lange lijst aan gratis online beschikbaar oefenmateriaal Franse taal.
 
digischool.nl
Website gemaakt voor leerlingen die hun taalvaardigheden willen verbeteren of  meer willen weten over Frankrijk en de  Fransen.
 
fransiscool.net
De naam zegt genoeg, Frans is cool! Op deze leuke site kun je o.a. een gratis programma  “Overhoor voor Windows” downloaden.
 
interculture.nl
Gratis email cursus Frans voor beginners en gevorderden waar je eenvoudige gesprekken leert voeren.
 
Lees meer...
 
Grieks
Cursus Grieks
Grieks is een oude taal die dateert uit de Myceense tijd en zeker wordt gesproken vanaf de 15e eeuw voor Christus. Volg een gratis online cursus Grieks in 3 delen op de website grieksegids.nl.
Καλή επιτυχία (Kali epitichia= succes)
 
Modern Grieks
Op Tinnes taaltroep vind je een gratis cursus waarmee je modern Grieks onder de knie kunt krijgen.
Delphi Oracle
 
Italiaans
Ciao!
Ciao! is een gratis online cursus Italiaans, ontworpen voor het herhalen en opfrissen. De opzet is eenvoudig: de informatie is in stukjes geknipt en elke 10 sekonden komt er een nieuwe pagina naar voren. Er is ook een Engelstalige versie beschikbaar.
 
Spaans
¿Hablas español?
Cursus Spaans onderverdeeld in 5 delen en voorzien van audio en een apart hoofdstuk voor kinderen.
 
Spaans Leren

Een gratis cursus Spaans via la red (het internet) vind je op spaansleren.nl. Eveneens kun je op deze website ook regelmatig vernieuwde recepten uit de Spaanse en Latijns-Amerikaanse keuken, reisverhalen en artikelen vinden.

Spaans leren
 
Spaans voor beginners
Hier vind je de gratis Teleac cursus Spaans voor beginners.
Spaans voor beginners 

 
Lees meer...
 
Meer...

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2024 terkeurs.it