Begin arrow Hobby arrow Spelregels arrow Bordspelen
vrijdag 01 maart 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Backgammon
Backgammoned
Backgammon bestaat al duizenden jaren en heeft vooral door de opkomst van de nieuwe generatie backgammon servers begin 2005 weer vernieuwde interesse. Wanneer je een site zoekt om backgammon online te spelen, of artikelen die je helpen je spel te ontwikkelen dan ben je hier aan het goede adres.
 
Brainking backgammon
Hier vind je de spelregels van backgammon, maar ook van Nackgammon, Antigammon, Racegammon, Meutegammon, Hypergammon, Kloongammon en Sprinkhaan op een website in maar liefst 20 talen waar je ook je tegenstander voor verschillende spellen vinden kan.
 
Leer backgammon in 15 stappen
Backgammon is in Nederland vooral in de variant TricTrac erg bekend en wordt veel in coffeeshops gespeeld. Je leert het het gemakkelijkst spelende wijs en het wordt beschouwd als het oudste bordspel ter wereld.
 
Dammen
De regels van het damspel
Een korte maar krachtige interactieve damcursus in 8 delen voor beginners en gevorderden.
 
Spelregels dammen
Ook op deze internationale website vind je naast de spelregels van het normale damspel ook de regels van een aantal varianten en mogelijk een tegenstander.
 
Risk
Spelregels risk
Hier vind je de spelregels van Risk, het klassieke strategiespel voor twee tot zes spelers, waarbij elke speler moet proberen een geheime opdracht te vervullen. Risk wordt gespeeld op een speelbord dat is verdeeld en zes werelddelen en 42 gebieden.
Legers Risk
 
Schaken
Brainking
Naast de gewone spelregels van schaken vind je op deze website de regels van ruim 30 varianten op dit klassieke spel en een tegenstander.
  
Cursus schaken
Overzichtelijke beginners cursus schaken voorzien van de nodige oefeningen.
  
De regels van het schaakspel
Website waar aan de hand van diagrammen op een heldere manier de basis van schaken wordt uitgelegd.schaakstukken
  
De Stappenmethode
De stappenmethode wordt door veel scholen en verenigingen in België en Nederland gebruikt om kinderen te leren schaken, maar ook voor lessen aan volwassenen wordt vaak van deze methode gebruik gemaakt.
  
Lees meer...
 

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2024 terkeurs.it