Begin arrow Overige arrow Overige
zondag 28 november 2021
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Slapen
Zelfhulpcursus
Beter slapen? Doe-het-zelf!

Voor mensen met slaap problemen is deze gratis zelfhulp cursus van Teleac. In 6 weken en 22 opdrachten wordt je aan de hand van een slaap kalender bekend gemaakt met onder andere zelfwaarneming, ontspanningsoefeningen en verstorende gedachtte.
 
Cursus stoppen met slaapmiddelen in 21 dagen
Wilt u stoppen met slaapmiddelen?
Als u wilt stoppen met slaapmiddelen die meer nadelen dan voordelen voor u hebben, dan is deze online cursus om te stoppen met slaapmiddelen een eerste mogelijkheid om de daad bij het woord te voegen. Wij willen u daarbij zoveel mogelijk te hulp staan. Het zal bij niet iedereen even gemakkelijk gaan en sommige gebruikers van slaapmiddelen (benzodiazepinen) zullen uiteindelijk zelfs gespecialiseerde hulp nodig hebben om echt te stoppen. Maar het is de moeite van het proberen waard. U verlaagt het risico op ongevraagde effecten van benzodiazepinen en de deelname is gratis.
 
Cursus slapen als wonder tegen vermoeidheid
Wilt u leren om beter te slapen?
Ieder mens heeft wel eens een slechte nacht. U voelt uzelf overdag misschien wat suf of u heeft last van vermoeidheid, maar daar blijft het dan wel bij. Voor sommigen is slecht slapen echter een telkens terugkerend probleem dat doorbroken moet worden. Wie namelijk een chronische vorm van slapeloosheid èn vermoeidheid heeft, kan zijn psychische en fysieke gezondheid daarmee schaden. Gelukkig valt slapen te leren. Deze online cursus beter slapen kan daar aan bijdragen, door middel van slaapoefeningen en gedegen informatie die het slaappatroon weer op orde moeten brengen.
 
Statistiek
Interactieve cursus
Een gratis online interactieve cursus statistiek vind je op de website van de hogeschool Katho.
 
Stress
Gratis cursus Stress hanteren
Hier kun je gratis de cursus Stress Herkennen en Voorkomen downloaden. Leer spanningen onder controle te houden met adviesen, ontspannings- en ademhalings-oefeningen. Op tijd herkennen van stressverschijnselen en het nemen van maatregelen voorkomen langdurig ziekte.
 
Vrouwen versieren
Flirten en versieren
Een gratis korte cursus over hoe je je het beste kunt opstellen wanneer je contact wilt maken.
 
Vrouw veroveren
Op VrouwVeroveren vind je een gratis cursus vrouwen versieren. Binnen een paar minuten weet je precies wat wel en wat niet.
 
Zeilen
Mini zeilcursus
Kort maar krachtig! Voorzien van de nodige schetsjes leer je in 8 lessen gratis de theorie van zeilen.
Zeilen
 
Zelfverdediging
Zelfverdediging: Een noodzakelijk kwaad
Gratis digitale cursus zelfverdediging bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden, maar de technieken kunnen natuurlijk ook door mannen worden toegepast. Je kunt de cursus zonder voorkennis en zonder conditie volgen, ook al is het laatste wel handig en je leert er eenvoudige maar effectieve zelfverdedigingstechnieken.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 13 - 18 van 18

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2021 terkeurs.it