Begin arrow Overige arrow Overige
woensdag 22 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Counselling
Gratis online cursus Counselling
Leer in in acht lessen gratis de basis van counselling. De basis van counselling maakt gebruik van disciplines zoals filosofie, kunst, maar ook in de psychologie en psychiatrie.
 
Cultuur
Nederland in beeld
1973 - 1993
Deze gratis cursus Nederland in beeld neemt je aan de hand van verschillende thema's mee naar Nederland in de jaren ’70 en ’80 van de 20e eeuw. Afgeleid van de televisieserie ‘Herinnert u zich deze nog?’, door de faculteit Cultuurwetenschappen van de Open Universiteit samen met Teleac/NOT gemaakt. De omvang van deze cursus is 25 studie uren.
 
Veranderende grenzen
Nationalisme in Europa 1815-1989
Deze gratis cursus gaat in op de ontwikkeling van het denken over natie en natievorming in West-Europa. Aan de hand van kaarten worden de historische ontwikkelingen uit de negentiende en twintigste eeuw die tot culturere tegenstellingen leiden weer gegeven. De omvang van de cursus is 25 studie uren.
 
Dromen
10 delige droomcursus

Op Innerned vind je aan het eind van een aardig artikel over dromen een gratis minicursus droominterpretatie.

Een derde van jouw leven slaap je. En we dromen allemaal, elke avond, ons hele leven lang. Je lichaam komt tot rust en, vrij van allerlei afleidingen uit de gewone wereld, gaat je geest op reis in een andere wereld, de droomwereld.

De gratis minicursus droominterpretatie geeft uitleg over interpreteren, de symboliek in dromen, soorten dromen die je kunt hebben,  informatie over droomgroepen en tips voor het zelf interpreteren van je dromen. Veel plezier!

Interpretatietips
Droomgroepen
Soorten dromen
Droomwoordenboeken
Letterlijk interpreteren
Letterlijk of symbolisch?
Symboliek
Dromen interpreteren
Interpreteren

 
Geheugen training
Neurocampus
Voor wie mentaal fit wil blijven zijn er op neurocampus verschillende oefeningen die je kunt doen. Vier faculteiten (taal, geheugen, rekenen en inzicht) bieden verschillende oefeningen die ja na gratis inschrijving kunt uitvoeren.
 
Online Geheugen Verbeterings Cursus
Het is mogelijk je geheugen op specifieke gebieden te verbeteren door gebruik te maken van geheugentechnieken. Op deze website vind je een aantal van die technieken, variërend van simpel tot moeilijk, online in de vorm van JavaScript.
 
Humor
Cursus elastiek schieten
Website gewijd aan het leren schieten met een elastiek. Speciaal voor mensen die niet goed kunnen richten, schieten of dat ze zich zelf pijn doen met het elastiek schieten.
 
Cursusmaster
Op deze website vind je verschillende gratis nutteloze cursussen (maar wel leuk). Wat dacht je van een cursus voor lul staan, een cursus puber zijn of een cursus vegetariër worden?
 
Hoe ben ik irritant
Van Beginners tot de verpersoonlijkingen van verveling een gratis cursus irriteren.
 
Interieur
gratis online interieurworkshop
In deze gratis cursus van 9 lessen leer je van alles over kleuren, indeling en het materiaal van de inrichting.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 18

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2024 terkeurs.it