Begin arrow Beeld & geluid
zondag 28 november 2021
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Photoshop
35 Photoshop tutorials
De naam zegt genoeg. Gratis Photoshop tutorials in een helder overzicht met icoon en beschrijving.
 
ELMO Leerroutes Tutorial Photoshop
Een gratis handleiding van 31 hoofdstukken die je het gebruik van Photoshop gaat vergemakkelijken. Stap voor stap uitleg hoe je kunt vormgeven met behulp van dit programma.
 
Photoshop Tips en Trucs
Overzichtelijke verzameling Tips en Trucs voor Photoshop.
 
Premiere
Cursus Premiere
Gratis basiscursus Adobe Premiere waarvoor kennis en een videocamera of videocapturekaart niet vereist zijn want er wordt gewerkt met bestaande voorbeeldbestanden. In het tweede deel komen titels en exporteren aan bod, het derde deel behandelt de monitor, paletten, effecten en geluid en het vierde deel rollen, transparantie, fragmenten en vormen.
 
Stereo fotografie
cursus stereofotografie
Niet zo algemeen in de fotografie is stereofotografie. Dit is een techniek waarbij je foto's neemt die je ruimtelijk kunt zien.
 
Symfonie orkest
Een interactieve kennismaking
Maar kennis met het symfonie-orkest op deze interactieve website. Veel grote steden in de wereld bezitten minstens één Symfonie-orkest. In Bagdad gaat ondanks de oorlog het orkest door.
Orkest van het Oosten
 
Transponeren
Transponeren - Stap voor Stap
Zolang je alleen speelt is er niets aan de hand, maar niet bij alle instrumenten passen de tonen zonder meer bij elkaar. In deze cursus leer je welke instrumenten samen gaan en wanneer je moet transponeren, overschrijven in een andere toonsoort, zodat het dus wel samen gaat. Transponeren is samen te vatten in drie stappen: de juiste voortekens noteren, secuur overschrijven in de juiste toonhoogte en toevallige voortekens invullen.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 13 - 17 van 17

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2021 terkeurs.it