Begin arrow Management
zondag 28 november 2021
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Management
Cursus Resultaatgericht managen
Resultaatgericht management is een goed middel tegen nodeloze stress. Typische bronnen zoals tegenstrijdige opdrachten en onduidelijke rolverwachtingen worden in RGM met wortel en tak uitgeroeid. Een gratis cursus voor zowel startende als gevorderde managers en leidinggevenden.
 
Marketing
Dienstenmarketing
De belangrijkste sector van de Nederlandse economie is tegenwoordig de dienstensector. In deze gratis cursus wordt een overzicht gegeven van de dienstenmarketing en ingegaan op onderwerpen zoals afnemersgedrag en interne marketing. De omvang van de cursus is 25 studie uren.
 
Spoedcursus E-marketing
Als ondernemer wil je je relaties zo efficiënt mogelijk benaderen voor optimaal resultaat. In deze spoedcursus E-marketing leer je hoe je via internet je doelgroep kunt bereiken door email, zoekmachines en online adverteren.
 
Ondernemingsplan
Je ondernemingsplan
In deze cursus leer je in 5 hoofdstukken wat een ondernemingsplan is en hoe je die moet maken. Het wie, wat, hoe en waarom van de startende ondernemer.
 
Projectmanagement
Cursus projectmanagement
Voor organisaties die zoveel mogelijk autonomie en verantwoordelijkheid in hun werk willen. Een andere werkverhouding waarin er minder sprake is van hiërarchie en meer gelijkwaardig samenwerken. Op deze ontwikkeling sluit de gratis cursus projectmatig werken aan.
 
Projectmanagement
In deze cursus worden enkele technieken behandelt voor het plannen van projectactiviteiten. Daarnaast geeft het een overzicht van andere aspecten die bij projectmanagement van belang zijn. De omvang van deze studie is circa 25 studieuren.
 
Solliciteren
Solliciteren als de beste
CV maken, door de ogen van de recruiter, salarisonderhandeling met goed resultaat, sollicitatiebrief schrijven, sollicitatiegesprek sturen in jóuw richting, sollicitatievragen moeiteloos beantwoorden. Een groot aantal verschillende aspecten van het solliciteren wordt uigebreid belicht in verschillende gratis cursussen op leren.nl
 
Carrieretijger
 
Tijdmanagement
Cursus time- en zelfmanagement
Zoveel te kiezen, zoveel te doen. Voor de mensen onder ons voorbij het punt een beetje druk, druk, druk, druk of knetterdruk een gratis online cursus time management.
 

Time-management is zelf-management

Een gratis cursus tijd management in 5 hoofdstukken. Hoe en waarom tijdmanagement, analyse, plannen, doelen formuleren en een logboek bijhouden je kunnen helpen je tijd efficienter te besteden.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 7 - 12 van 15

Laatst toegevoegd
Acumulus on-line boekhouden

Eenvoudig zelf boekhouden voor kleine (startende) ondernemers  voor €9,95 per maand!
Eerst proberen? Vraag een gratis proefaccount aan.

 Copyright © 2007-2021 terkeurs.it