Begin arrow Management
donderdag 23 mei 2024
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Assertiviteit
Online cursus Assertiviteit
Op een goede manier voor jezelf opkomen zonder de ander onnodig te kwetsen is de kern van de gratis cursus assertiviteit en assertief gedrag. In staat zijn je wensen en meningen te uiten en rustig zijn in het contact met je medemensen en vooral weten in welke situaties het voor jou belangrijk is om assertief op te treden.
 
Beleggen
Basis Cursus beleggen TA online
Een gratis basiscursus beleggen 'TA', technische analyse. Hoe komt het dat er zoveel missers zijn en hoe verdien je dan wel geld? Wie geld wil verdienen doet er goed aan de beschikbare informatie eerst goed te bestuderen.
 
Beleggen - Een kwestie van economie en psychologie
Een gratis cursus beleggen van de Open Universiteit met een studie omvang van maar liefst 25 uur. Klik hier om deze cursus te starten.
 
Gratis Online Turbo/Speeders-Beleggen Cursus
Je bent redelijk actief met beleggen en wilt meer over Turbo's/Speeders weten? Na het volgen van deze gratis online cursus Turbo's en Speeders is dit geen geheim meer. In enkele lessen die je worden toegestuurt wordt het haarfijn uitgelegd.
 
Sp!tscursus beleggen
In 5 delen wordt je op een luchtige manier wegwijs gemaakt in beleggingsland. Beursprofeet of chimpansee? Breezers of beleggen? Volg de gratis Sp!tscursus beleggen en je weet het.
 
Boekhouden
Boekhouden
doen, leren en begrijpen
Deze gratis cursus leert je in het eerste deel boekhouden en in het tweede deel pas je dat toe in een boekhoud programma (CamAccount 4.0).
 
Gratis cursus boekhouden
Deze cursus is praktijkgericht opgezet zodat u zeer snel voldoende weet voor het voeren van een boekhouding. Opgezet als een leescursus met diverse animaties.
 
Ohmega boekhoudcursus
Gratis beginnerscursus die bestaat uit twee delen, de principes van boekhouden en de beginselen van elektronisch boekhouden, gebaseerd op Ohmega account.
 
Groepsbesluitvorming
Groepsbesluitvorming
Verhoog uw teamproductiviteit
Hoe je de interne krachten van groepen kunt beïnvloeden en de negatieve invloeden kunt tegengaan leer je in deze gratis cursus waar je aan de hand van theoretische inzichten voorzien van een praktische vertaling naar het management de vaardigheden in het aansturen van groepen ontwikkelt.
 
Kwaliteitszorg
Kwaliteitszorg
Het belang van organisaties om tegen een zo laag mogelijke prijs producten en diensten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van afnemers wordt steeds groter. In deze gratis cursus wordt in het belang van kwaliteitszorg in organisaties behandelt aan de hand van veel gebruikte methoden en technieken. De omvang van de cursus is 25 studie uren.
 
Loopbaan
Cursus Boost je eigen loopbaan!
De algemene leerdoelen van deze gratis cursus zijn het in kaart brengen van wat je kan en wil en weet hoe je je loopbaan kunt sturen en een extra boost geven.
 
Hoe vind je een baan?
Je weet wat je kan en wilt, maar hoe en waar vind je die droombaan? Deze gratis cursus voor starters op de arbeidsmarkt geeft je zicht op instanties en kanalen die je kunt gebruiken. Wat is oke en wat kun je beter laten.
 
Loopbaankeuzes
Ontdek wat voor werk je echt wilt doen
Het kan knap vervelend zijn als je twijfelt over je baan en geen idee hebt wat voor werk je wel zou willen doen. Een Beroepentest, een persoonlijkheidstest of zelfhulpboeken kunnen je dan op weg helpen.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 15

Laatst toegevoegd
Acumulus on-line boekhouden

Eenvoudig zelf boekhouden voor kleine (startende) ondernemers  voor €9,95 per maand!
Eerst proberen? Vraag een gratis proefaccount aan.

 Copyright © 2007-2024 terkeurs.it