Begin arrow Overige
zondag 28 november 2021
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Geheugen training
Neurocampus
Voor wie mentaal fit wil blijven zijn er op neurocampus verschillende oefeningen die je kunt doen. Vier faculteiten (taal, geheugen, rekenen en inzicht) bieden verschillende oefeningen die ja na gratis inschrijving kunt uitvoeren.
 
Online Geheugen Verbeterings Cursus
Het is mogelijk je geheugen op specifieke gebieden te verbeteren door gebruik te maken van geheugentechnieken. Op deze website vind je een aantal van die technieken, variërend van simpel tot moeilijk, online in de vorm van JavaScript.
 
Humor
Cursus elastiek schieten
Website gewijd aan het leren schieten met een elastiek. Speciaal voor mensen die niet goed kunnen richten, schieten of dat ze zich zelf pijn doen met het elastiek schieten.
 
Cursusmaster
Op deze website vind je verschillende gratis nutteloze cursussen (maar wel leuk). Wat dacht je van een cursus voor lul staan, een cursus puber zijn of een cursus vegetariër worden?
 
Hoe ben ik irritant
Van Beginners tot de verpersoonlijkingen van verveling een gratis cursus irriteren.
 
Interieur
gratis online interieurworkshop
In deze gratis cursus van 9 lessen leer je van alles over kleuren, indeling en het materiaal van de inrichting.
 
Magnetiseren
Magnetiseren
Een gratis inleiding in het magnetiseren in de vorm van een 18 pagina's tellend PDF document.

 

 
Mandala
Online Mandala Tekencursus
Het woord mandala stamt uit het Sanskriet en betekent letterlijk magische cirkel. Het is een cirkelvormige, symmetrische afbeelding met daarin andere symmetrische afbeeldingen en staat symbool voor de verborgen inhoud die men niet meteen herkent. Het werkt meditatief en het tekenen van mandala’s wordt vaak als therapie voorgeschreven.
 
Mediteren

Gratis online cursus Meditatie

In deze gratis cursus word je aan de hand van het boek meditatie en imaginatie en de cd mediteren voor beginners in 6 weken bekend gemaakt met eenvoudige ontspannings- en concentratie-oefeningen en meditatie oefeningen. Geef spanningen, stress en frustraties geen kans.
 
Mediteren
Een cursus zo eenvoudig als de meditatie. In 5 stappen leer je gratis het hoe, waarom en de oorsprong van meditatie.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 7 - 12 van 30

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2021 terkeurs.it