Begin arrow Overige
zondag 28 november 2021
Hoofdmenu
Contact
Links
Sitemap


Bridge Dammen Geheugen training Klaverjassen Leren koken Mediteren Patience Poker Psychology Recht Risk Schaken Slapen Statistiek Tarot Theorie auto en motor Theorie brommer Typeles offline Typeles online Weblog maken Wijn zelf maken

Rekenen
Rekenen leren
Rekenen leren is veelomvattend maar in deze gratis cursus ligt de nadruk op de berekeningen onder het getal 100. Je kunt rekenen als je weet welke bewerking je moet uitvoeren en die bewerking beheerst is het motto.
 
rekenlessen.nl
Op reken lessen kun je voor niets een aantal verschillende onderdelen van rekenen leren. Met een druk op de knop worden je antwoorden nagekeken en krijg je de uitslag of de opdracht om het opnieuw te proberen op deze interactieve website.
 
Slapen
Zelfhulpcursus
Beter slapen? Doe-het-zelf!

Voor mensen met slaap problemen is deze gratis zelfhulp cursus van Teleac. In 6 weken en 22 opdrachten wordt je aan de hand van een slaap kalender bekend gemaakt met onder andere zelfwaarneming, ontspanningsoefeningen en verstorende gedachtte.
 
Cursus stoppen met slaapmiddelen in 21 dagen
Wilt u stoppen met slaapmiddelen?
Als u wilt stoppen met slaapmiddelen die meer nadelen dan voordelen voor u hebben, dan is deze online cursus om te stoppen met slaapmiddelen een eerste mogelijkheid om de daad bij het woord te voegen. Wij willen u daarbij zoveel mogelijk te hulp staan. Het zal bij niet iedereen even gemakkelijk gaan en sommige gebruikers van slaapmiddelen (benzodiazepinen) zullen uiteindelijk zelfs gespecialiseerde hulp nodig hebben om echt te stoppen. Maar het is de moeite van het proberen waard. U verlaagt het risico op ongevraagde effecten van benzodiazepinen en de deelname is gratis.
 
Cursus slapen als wonder tegen vermoeidheid
Wilt u leren om beter te slapen?
Ieder mens heeft wel eens een slechte nacht. U voelt uzelf overdag misschien wat suf of u heeft last van vermoeidheid, maar daar blijft het dan wel bij. Voor sommigen is slecht slapen echter een telkens terugkerend probleem dat doorbroken moet worden. Wie namelijk een chronische vorm van slapeloosheid èn vermoeidheid heeft, kan zijn psychische en fysieke gezondheid daarmee schaden. Gelukkig valt slapen te leren. Deze online cursus beter slapen kan daar aan bijdragen, door middel van slaapoefeningen en gedegen informatie die het slaappatroon weer op orde moeten brengen.
 
Statistiek
Interactieve cursus
Een gratis online interactieve cursus statistiek vind je op de website van de hogeschool Katho.
 
Stress
Gratis cursus Stress hanteren
Hier kun je gratis de cursus Stress Herkennen en Voorkomen downloaden. Leer spanningen onder controle te houden met adviesen, ontspannings- en ademhalings-oefeningen. Op tijd herkennen van stressverschijnselen en het nemen van maatregelen voorkomen langdurig ziekte.
 
Tarot
Online Tarot Cursus
De tarot kan inzicht geven in verleden, heden en toekomst. Verschillende patronen van een enkele kaart tot het hele deck geven door bepaalde combinaties van kaarten, plaats en stand antwoord, maar ook persoonlijke achtergrond en zelf ontwikkelde interpretatie of onbewuste waarnemingen speelt een rol. Leer meer over de Tarot in deze gratis online cursus Tarot leggen.
 
Theorie auto en motor
Gratis theorielessen voor auto en motor
 
Auto
Gratis theorie auto
 
Motor
Gratis theorie Motor
 
Proef-Examen
Op examentheorie.nl. Hier kun je officiële theorie examen simulaties oefenen voor het motor en auto examen.
 
Rijbewijs B
De complete leerstof voor het CBR-theorie-examen Rijbewijs B
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 19 - 24 van 30

Laatst toegevoegd
Copyright © 2007-2021 terkeurs.it